Перейти до основного вмісту

Як купити iPhone 4S в Америці

Давайте розвіємо всі помилки про ціну iPhone 4S.

Ціни на iPhone 4S в Америці

Якщо Ви вздовж і впоперек переглянули офіційний сайт Apple і шоковані цінами на смартфон в Україні, читайте далі.

Купити iPhone 4S в США можна лише уклавши контракт

Все вірно. ціна на iPhone 4S у США починається з 200 доларів. Але! Кожен смартфон від Apple продається лише за умови укладання контракту з оператором мобільного зв'язку. І не все так солодко:

  • Договір укладається на 2 роки.
  • Щомісяця Ви повинні виплачувати 80 доларів за послуги мобільного зв'язку оператору. Сюди ж включається і частка компанії Apple за наданий телефон

Я куплю iPhone 4S за $200 і поїду з Америки

Вам не продадуть телефон. Придбати смартфон від Apple може лише громадянин США. Потрібно мати паспорт. :)

Мені купить друг в Америці і розірве контракт

Розірвати контракт не вигідна справа для Вашого друга. Розрив оцінюється у 600 доларів. Плюс 200 за придбаний айфон. Плюс $150 за підключення та активації сім-картки. Усі цифри обумовлені за умови контракту. Виходить кругла сума! :)

Зробимо підрахунок остаточної ціни на iPhone 4S

Ціна смартфона щонайменше 200 доларів. Помножуємо 24 місяці на 80 доларів, отримуємо цифру 2120 доларів. Багато, але в США так все роблять, бо $80 за послуги мобільного зв'язку є прийнятною вартістю.

Через місяць компанія Apple почне продавати свої смартфони, не прив'язані до оператора мобільного зв'язку. І вартість такої моделі починатиметься від 649 доларів. Цілком заслужена цифра, для найкращого телефону у світі. Ось тоді в Україні ціни iPhone 4S зміняться до $800.