Перейти до основного вмісту

Як купити iPhone 5 за кордоном?

На сьогоднішній день желейний Apple iPhone 5 офіційно продається у більш ніж 50 країнах світу. Новий смартфон можна придбати у майже будь-якій існуючій країні, не офіційно (мається на увазі, придбання смартфона не у фірмовому магазині Apple Store), але за вищою ціною. Ви значно заощадите, якщо зможете купити iPhone за кордоном, наприклад у США. Команда iOK напише пару порад.

Декілька порад про те, як купити iPhone 5 за кордоном:

Багато хто побоюється купувати Айфон, тому що за кордоном часто продають залочені смартфони, а значить прив'язані до одного оператора, які не будуть працювати з будь-яким іншим можливим, навіть після перепрошивки.

  • Слід знати , що розлачені смартфони – великий дефіцит у Європі. Якщо iPhone 5 продається за контрактом, тобто залочений, то він працюватиме тільки з однією карткою. Перед покупкою поцікавтеся у продавця щодо цього питання.
  • Незалочений iPhone 5 можна купити у фірмовому магазині Apple Store, якщо при покупці не оформляється контракт на кілька років.
  • Радимо не купувати Apple смартфон із умовою розлочення його оператором. В цьому випадку на вас чекає багато проблем, пов'язаних із законами цієї країни, та й самі оператори не завжди пропонують свої послуги.
  • Купуючи смартфон за кордоном, попередьте продавця, про те з якої країни ви приїхали. Це дозволить вам заощадити 50 євро, тому що податок з ПДВ вам не нараховуватимуть. Його повернуть на кордоні після заповнення бланк tax-free або перерахують на картку.
  • Пам'ятайте , Вам не вдасться придбати яблучний смартфон за 199 доларів.
  • Ціни на iPhone 5 в США

Сподіваємось, ми змогли Вам допомогти. Цей список оновлюватиметься. Залишайтеся з нами.