Перейти до основного вмісту

Як налаштувати пошту Rambler на iPhone

Всі ми любимо і поважаємо яблучну продукцію, оскільки користування нею приносить нам справжнє задоволення. Але іноді буває, що настроювання навіть простих речей, що мають дружній до споживача, інтерфейс викликає масу негативних емоцій і головного болю. А причина всьому – "просто не виходить".

У цій статті ми докладно пояснимо, як встановити пошту Rambler на iPhone. Про налаштування інших поштових служб ви можете прочитати тут

Як налаштувати пошту Rambler на iPhone

1. Ну що ж приступимо. Я думаю про те, як користуватися тачскіном Ви вже знаєте, (тикати по екрану пальцями рук, ніг, а також іншими частинами тіла), тому просто зайдемо в " Налаштування ".

2. У налаштуваннях бістренько знаходимо меню " Пошта, адреси, календарі " та заходимо до нього.

3. Якщо Ви вже пробували самі налаштовувати пошту, і у Вас нічого не вийшло, тоді видаляємо всі облікові записи та натискаємо на кнопку " Додати... "

4. У новому вікні ми бачимо перелік поштових служб, (не потрібних нам на даний момент) прогортаємо в самий низ і натискаємо " Інше "

5. Далі заходимо в меню " Новий обліковий запис "

6. З'являється вікно "Нова", в якому ми повинні ввести дані в наступні поля:

  • Ім'я - вводимо ім'я облікового запису (можна ввести будь-що, головне щоб Ви знали що це обліковий запис пошти Рамблер)
  • Адреса - вводимо зареєстровану Вами раніше поштову адресу на Рамблері
  • Пароль - вводимо пароль до Вашої поштової адреси
  • Опис - так само як і в полі "Ім'я" можна ввести будь-що

Після заповнення всіх полів, тиснемо кнопку "Вперед"

7. Так як пошта Rambler на iPhone працює через сервер IMAP, у вікні Нова натискаємо на кнопочку IMAP. Поля "Ім'я", "Адреса" та "Опис" вже заповнені. Їх не треба змінювати.

8. Прокручуємо трохи нижче, та заповнюємо поля для сервера вхідної пошти:

  • Ім'я вузла - пишемо точно як на картинці - mail.rambler.ru
  • Ім'я користувача - вписуємо зареєстровану Вами поштову адресу - ім'я_користувача @rambler.ru (та поштова адреса, що на картинці писати не потрібно)
  • Пароль - Ваш пароль від пошти на Рамблері

9. Далі в розділі "Сервер вихідної пошти", як на зображенні, ми вводимо лише "Ім'я вузла". Інші поля заповнювати не обов'язково.

  • Ім'я вузла – тут обов'язково потрібно ввести mail.rambler.ru
  • Ім'я користувача – можна нічого не вводити
  • Пароль – також вводити не обов'язково

Далі, натискаємо кнопку "Вперед"

10. Далі, починається перевірка даних, і якщо все введено правильно, - напроти кожного поля з'явиться гарненька пташка. Яка служить нам знаком, що пошта Rambler на iPhone настроєна правильно.

11. Якщо ми побачили це вікно, без будь-яких спливаючих вікон попередження та помилок - наша пошта зареєстрована правильно.

Висновок:

Ну що ж, тепер Ви можете зайти на вкладку " Mail " та перевірити там прочитані Вами раніше або нові листи, які не прочитали. На момент написання статті актуальна версія прошивки була 5.0.1.

Є питання?

Якщо у вас не вдалося налаштувати пошту Рамблер за нашою інструкцією, будь ласка, ставте питання, будемо раді допомогти.