Перейти до основного вмісту

Як настроїти параметри роботи з магазином у iTunes 11?

Всі, хто користується програмним забезпеченням iTunes 11, швидше за все вже встигли скористатися послугами iTunes Store, як мінімум, завантаженням безкоштовних програм . Але далеко не кожен знає про деякі нюанси роботи з магазином, що ховаються в налаштуваннях iTunes 11.

Крок перший. Пошук у налаштуваннях iTunes

Перш за все, вам необхідно буде відкрити вікно налаштувань iTunes 11 і перейти до вкладки, де міститься налаштування магазину. Для швидкого відкриття цього вікна слід скористатися комбінацією клавіш клавіатури "Ctrl + ,". Вкладка вікна, що відкриває нас, має назву "Магазин".

Крок другий. Швидкий аналіз налаштувань магазину

Тут можна керувати перевіркою наявності доступних завантажень та завантажувати автоматично на комп'ютер попередні замовлення, у міру їх появи. Є можливість вибору рівня чіткості відеоконтенту (720p або 1080p). Досить цікавою та корисною опцією є можливість керування автоматичними завантаженнями музики, додатків та книг. При вибраній даній опції iTunes 11 автоматично завантажуватиме нові покупки, зроблені на інших ваших пристроях під певним акаунтом.

Також є можливість показу покупок "iTunes у хмарі", синхронізації інформації відтворення між вашими пристроями, автоматичного завантаження відсутніх обкладинок альбомів, надання компанії Apple інформації про вашу медіатеку iTunes 11.

Прокачуйте свої яблучні смартфони та планшети у зручно налаштованому яблучному магазині ;)