Перейти до основного вмісту

Як настроїти пошту Gmail на iPhone

Apple iPhone відмінний та незамінний інструмент електронного спілкування. Великий сенсорний екран та зручна клавіатура дозволять Вам вести ділове листування у будь-який час та місці. Виконуйте нашу інструкцію, якщо Ви використовуєте поштовий сервіс від компанії Google - Gmail.

Як настроїти пошту Gmail на Apple iPhone

Поспішаю Вас порадувати, пошту Gmail змусити працювати на смартфоні найпростіше, знадобиться лише кілька хвилин, та мінімальні налаштування.

1. Насамперед натискаємо на ярлик "Mail":

натсройка gmail на Айфоні крок 1

2. Нас цікавить Gmail, тому вибираємо саме його:

натсройка gmail на Айфоні крок 2

3. Далі Айфон попросить нас ввести адресу Вашої пошти та відповідно пароль, щоб авторизуватися на поштовому сервері та показати Вам усі повідомлення. Тому заповнюємо поля:

  • Ім'я : вписуємо будь-яке для Вас прийнятне слово.
  • Адреса : сюди вносимо адресу Вашої поштової скриньки.
  • Пароль : пароль входу у Ваш E-mail.
  • Опис : Якщо у Вас є кілька поштових скриньок, наприклад особистий і робочий, це поле допоможе розрізнити Вам за описом, де яка пошта.

Усе! :) Налаштувань більше немає. Тиснемо кнопку "Далі":

натсройка gmail на Айфоні крок 3

4. Якщо всі поля заповнили правильно, iPhone перевіряє їх і пускає Вас на крок далі.

натсройка gmail на Айфоні

5. Якщо Ви використовуєте та сервіс календарів Google, можете синхронізувати дані та з ними, пересунувши відповідно повзунок. Тиснемо зберегти.

натсройка gmail на Айфоні

6. Розумний iPhone почне завантажувати усі Ваші листи на згадку про телефон.

натсройка gmail на Айфоні

7. На цьому налаштування завершено. Листи у Вас на iPhone. :) Якщо натисніть кнопку "Ящики", повернетеся до списку всіх Ваших Gmail папок.

натсройка gmail на Айфоні

натсройка gmail на iPhone, крок 8

Як бачите налаштувати пошту на iPhone просто. А скористатися стандартним інтерфейсом iOS дуже комфортно. Що ж, тепер Ви знаєте, як додати пошту на Айфон. :) Якщо у Вас крім пошти Google є інші скриньки, ми також можемо Вам допомогти з налаштуваннями Mail.ru, i.ua, yandex.ua, Ukr.net .