Перейти до основного вмісту

Як не впустити / утопити свій смартфон у туалеті

Ця стаття написана для тих, хто не хоче відправити свій смартфон у плавання з унітазу. Трохи іронії не завадить. Але, як би не смішно стаття не звучала, до нас у сервісний центр багато хто здав у ремонт свій смартфон, який був витягнутий із чорної дірки. :)

1. Покладіть телефон на відстані унітазу. Якщо ви не розлучаєтеся зі смартфоном не на хвилину, то заходячи в туалет, дістаньте мобільник з кишені, щоб він випадково не випав, і перекладіть на стійку поверхню.

2. Поставте поруч стілець. Стілець, табуретка, міні-столик, дошка врятують положення. Стійка поверхня не дасть телефону впасти в унітаз або на кахельну підлогу.

3. Водонепроникний чохол для iPhone - ідеальний захист. Герметичний чохол врятує ваш смартфон не лише під час падіння в унітаз. Він стане вашим помічником у подорожі, відпочинку біля моря, походу у гори.

4. Прикріпіть до чохла шнурок. Якщо водонепроникний чохол занадто масивний для вас, купіть звичайний чохол для смартфона, прикріпіть до нього шнурок і повісьте на шию або руку.

5. Смартфон із водонепроникним корпусом не боїться падінь у воду. Вибирайте моделі Sony Xperia Z3 або Sasmung Galaxy S5, які виготовляються в герметичному корпусі.

6. Фаблет. Великі габаритні розміри фаблету не дадуть йому протиснутися в отвір унітазу і, найімовірніше, врятують телефон від води.