Перейти до основного вмісту

Як перетворити iPad Mini на повноцінний Macbook

Незабаром новорічні свята, настав час задуматися про подарунки. За статистикою iPad mini – найбажаніший подарунок цього року. А якщо ваші близькі вже користуються мініатюрним планшетом від Apple, то як подарунок ви можете запропонувати їм чохол-клавіатуру iPad mini Keyboard Case. Цей аксесуар пропонується на веб-сайті iPad mini mod.

Що являє собою чохол-клавіатура iPad Mini Case

Зроблена з авіаційного алюмінію чохол-клавіатура iPad mini Keyboard Case, підтримує неповторний стиль та дизайн самого iPad mini. Клавіатура дуже тонка, витончена і при її підключенні міні планшет стає схожим на компактний ноутбук. Підключається iPad mini Keyboard Case за допомогою Bluetooth і стане зручним доповненням для людей, які часто і багато друкують на пристрої. У закритому стані клавіатура захистить екран мініатюрного планшета.

Заряду літійно-полімерного акумулятора (на 160 мАг) вистачає на кілька тижнів. Вбудовані в клавіатуру магніти Smart Cover дозволять забезпечити додатковий захист у вигляді обкладинки.

Безумовно приваблює ціна новинки, яка складає - 40$, що вдвічі дешевше за клавіатуру від Belkin та Logitech для iPad mini.