Перейти до основного вмісту

Як правильно наклеїти дзеркальну плівку на екран iPhone

Дзеркальна плівка для iPhone безумовно оригінальний та необхідний аксесуар, особливо для прекрасної половини людства. Як приємно милуватися своїм відображенням або виправляти деталі макіяжу, не виймаючи з сумочки пудреницю. Адже улюблений айфон завжди під рукою чи в руках.

Якщо хтось стикався з труднощами при наклеюванні дзеркальної плівки або виникало питання: "Як наклеїти дзеркальну плівку на iPhone?" прочитайте наші рекомендації та перегляньте відеоролик.

Починаємо процес:

Жодної особливої науки не буде потрібно. Все легко та просто. Для початку, найголовніше очистити екран від плям та пилу. Спеціальна ганчірочка, що чистить, допоможе в цьому.

Так, ще можна привести себе в стан рівноваги і трохи запастися терпінням, яке потребує точності нанесення дзеркальної плівки.

Після очищення екрана приступаємо до наклеювання дзеркальної плівки на iPhone. Для цього, достатньо відокремити лише частину клейової поверхні плівки і потихеньку прикладати її на корпус, поступово відкриваючи всю поверхню. На нашому відео дуже наочно показано весь процес. Якщо з першого разу плівка лягла трохи не рівно. її можна, не побоюючись, переклеїти.

Дуже корисне відео.