Перейти до основного вмісту

Як правильно наклеїти плівку на екран смартфона без бульбашок

З великої кількості рекомендацій та порад щодо наклеювання плівок на екран мобільного пристрою, ми вибрали для вас найреальніші та практичніші.

1. Дотримуйтесь чистоти.

Чистота – головна умова якісної роботи. Перед нанесенням плівки важливо ідеально очистити екран ганчірочкою з мікрофібри. Можна для страховки пройтися по екрану скотчем, видаляючи порошинки, що залишилися, і не торкаючись пальцями.

2. Не поспішайте.

Після того, як ви очистили екран, треба зняти перше захисне покриття із плівки (зазвичай на ньому стоїть цифра 1). Потім вирівняти плівку над поверхнею екрану і не поспішаючи, краще знизу апарата почати приклеювати. Пластикова картка добре допомагає витіснити бульбашки повітря.

3. Чи є бульбашки?

Утворення бульбашок після наклеювання говорить про те, що на склі залишилися порошинки. У такому випадку слід скотчем підняти плівку і видалити порошинки, так само скотчем. Або візьміть кредитну картку та плавним рухами, женіть бульбашки до кінця екрана. Вони повинні піти з-під плівки. :)

Тепер відео інструкція

Перегляньте нашу наочну інструкцію на відео нижче.

Після того, як ви убезпечили свій екран від подряпин, настав час подбати про корпус гаджета. З пластмаси він, чи з алюмінію, - немає різниці. Рекомендуємо відразу сховати його в міцний чохол для смартфона .