Перейти до основного вмісту

Як продовжити час роботи телефону [Частина 1]

Як ви могли помітити, мобільні телефони з кожним виходом нової моделі стають дедалі ненажерливішими і ненажерливішими до акумулятора. Це пов'язано з тим, що з метою конкуренції туди вставляють все яскравіше і більше екрани, багатоядерні процесори, що працюють на високих тактових частотах. Якщо раніше, щоб посадити телефон, потрібно було витратити весь день, то зараз запустивши іграшку можна без особливих зусиль залишитися з порожнім зарядом буквально за 3 години. Щоб хоч якось збільшити час роботи вашої батареї, прочитайте цю статейку, може вона вам здасться корисною.

Збільшення заряду роботи батареї.

Ми нічого понад секретне вам тут не опишемо, щоб могло дозволити на одній зарядці прочитати всю Війну і мир, а лише нагадаємо деякі поради які багато хто знає, але не всі ними користуються.

Життєвий цикл акумулятора починається з першого включення телефону. І тому від початку експлуатації його необхідно правильно зарядити, або тобто "Розігнати вашу батарею".

1. Насамперед вам потрібно провести повний цикл заряду батареї, тобто зарядити ваш пристрій на максимум, а потім посадити його настільки, щоб воно саме відключилося, (так 4-5 разів). Після цього можна розпочинати щоденну експлуатацію пристрою.

2. У щоденному використанні телефону ви заряджаєте батарею як завжди за потребою або коли є можливість, але бажано щомісяця виконувати повний цикл заряду батареї. Це допоможе вашому акумулятору знову прийти у форму і продовжить термін служби.