Перейти до основного вмісту

Як відрізнити iPhone neverlock від soft unlock? Або як купити iPhone неверлок.

Часто на просторах інтернет спільнот, форумах ставлять питання щодо покупки Айфону в Україні, а саме багатьох цікавить питання, як відрізнити iPhone neverlock від unlock версії? Якщо відповідь на це запитання цікавить Вам шановний читач, значить ця стаття для Вас!

Хто ще не знає, версія Айфон Софтанлок, дешевша на 150-200 доларів, так як дані моделі телефонів від Епл привозять з Америки, а ціни на вживані iPhone в США дешевші, ніж iPhone з Європи. Але, головна відмінність iPhone free sim (так ще називають Neverlock) у тому, що Ви зможете оновити у будь-який час версію операційної системи Епл, не переймаючись розблокуванням (анлоком) Айфона. Але, щось я відійшов від теми, і так навіщо розбиратися.

Хочу купити iPhone Never lock, а не Soft Unlock, але як відрізнити при покупці?

1. Череп під час завантаження iPhone

Все просто, спершу скажіть продавцеві, нехай перезавантажить Айфон. Під час увімкнення телефону Епл Айфон має з'явитися яблучко, офіційний логотип Apple. Якщо ж при завантаженні, яблучко перетворитися на черепок, це перша ознака того, що телефон лочений, тобто заблокований, привезений із США. Але, в останній час у розлочених iPhone черепок не з'являється, тоді цей пункт нам не знадобиться. Але знати про це Вам потрібно! :)

2. Чи встановлено програму Cydia

Далі подивіться чи є на спрінгбоурді (робочий стіл телефону) ця іконка, яка називається Cydia. Якщо ви виявили цей значок, можете не сумніватися, вам пропонують залочену версію, точно не iPhone Never Lock. Ця програма призначена для встановлення безкоштовних програм із власних джерел розробників. Без її участі залочений під оператора смартфон не можна розблокувати. Але є ньюанс! Можливо власник телефону який Ви хочете купити, просто користувався даною програмою для встановлення різних безкоштовних програм для iPhone. :) Як все заплутано! :) Тоді слід перейти до третього пункту.

3. Дізнайтеся номер моделі iPhone

Кожен Епл Айфон має серійний номер. У серійному номері закладено деяку корисну інформацію. Наприклад, такі літери відповідальні за те, в якій країні було виготовлено Айфон. Що це нам дає? ми знаємо, що є iPhone, які випускаються відразу ж розблокованими, - Neverlock. Ось і шукаємо в переліку що нижче, літери, які відповідають за розблокований Айфон і порівнюємо зі своїм. Це найнадійніший спосіб перевірки iPhone Never Lock.

Але спочатку потрібно подивитися на серійний номер Айфона. Тоді заходьте у налаштування телефону:

Налаштування - Основні - Про пристрій - Модель

Побачили модель? Перейдіть за посиланням Як дізнатися чи заблокований iPhone і шукайте Ваш номер. дізнавшись номер моделі Айфона Ви зможете чітко визначити яка у Вас версія, заблокована оператором, значить, - Soft Unlock.

Після всіх цих нехитрих методів перевірки iPhone Ви можете сміливо заявити, що вже знаєте як розлікувати never lock iPhone від Soft unlock. І обов'язково купіть необхідну Вам модель.

Невелика реклама, наш інтернет магазин Епл Айфон пропонує купити iPhone Never Lock з Європи , а також дешеві iPhone з Штатів за низькими цінами, які вже розлочені, і не завдадуть Вам клопоту. У нас тільки оригінальний Apple iPhone, а б/у моделі найкращої якості з ідеальним зовнішнім виглядом!

Спасибі!