Перейти до основного вмісту

Як встановити iOS 7 Beta 1 без облікового запису розробника?

Виявляється, не все так погано з оновленням на останню версію мобільної операційної системи від Apple. В установці немає нічого складного, але завжди перед такими кардинальними діями слід зробити резервну копію даних свого яблучного пристрою.

Крок перший. Завантаження

Перед встановленням iOS 7 Beta 1 необхідно завантажити дистрибутив ОС із офіційного джерела. Якщо у вас не встановлена версія iTunes 11.0.4, тоді необхідно встановити її або оновити поточну встановлену на свій PC/Mac.

Крок другий. Запуск

Запустіть встановлене програмне забезпечення iTunes і натисніть на іконку пристрою, що знаходиться на верхній панелі.

Крок третій. Вибір

Затисніть клавішу Shift для Windows та Alt (Option) для Mac , і клацніть на кнопку "Оновити", після чого з'явиться діалогове вікно вибору раніше завантаженого дистрибутива найновішої яблучної мобільної ОС.

Крок четвертий. Очікування

У жодному разі не переривайте встановлення операційної системи на своєму iOS-пристрої . Девайс може перезавантажуватися кілька разів, але в результаті все має встановитися і вас порадувати :)

Крок п'ятий. Закінчення

Якщо ви все правильно зробили, тоді в результаті отримаєте новий-старий яблучний пристрій :) Необхідно пам'ятати, що дана версія iOS 7 попередня, не фінальна, так що не засмучуйтеся марно.