Перейти до основного вмісту

Як видалити музику з iPhone/iPad/iPod touch для збільшення пам'яті пристрою

Вільне місце на смартфоні дуже загадкове явище. Вчора ще було вільно пару гігабайт, сьогодні вже немає 100 мегабайт. У цій інструкції команда iOK навчить Вас видаляти музику з iPhone, iPad, iPod touch для звільнення простору в пам'яті яблучних пристроїв.

Способи видалення музики з пристроїв Apple:

До речі, а чому одразу видаляти музику? Певно, її завжди більше, ніж нам треба, слухаємо кілька песет з 1000 і все. А ось зробити нові фотографії, важливіше набагато :) Але, не переживайте, зараз ми покажемо як видаляти пісні по одній штуці або одразу все пачкою.

  1. Видалити музику за допомогою iTunes. Метод робітничий, але довгий. Нижче розповімо як це зробити простіше та швидше.
  2. Видаляємо всі записані треки. Повторюємо: Налаштування – Основні – Статистика – Музика. У новому вікні шукаємо посилання "Змінити". Натискаємо та видаляємо. Цей метод повністю очистить пристрій від музики.
  3. Якщо без композиції Ви не уявляєте життя, тоді можна видаляти музичні файли окремо, по одній штучці. Даний спосіб і місце звільнить та з музикою Вас залишить. На малюнку, що нижче, видно всі необхідні дії реалізації цього завдання.

А як записати свою музику?

Раптом Ви купили бу iPhone і тепер після видалення чужої медіатеки, Ви хочете додати свої пісні? Читайте як записати музику на iPhone .