Перейти до основного вмісту

Як вимкнути рекламу ВКонтакті на Android?

Надоїда реклама у соціальній мережі Вконтакте? Її можна вимкнути! Якщо у вас смартфон або планшет під керуванням операційної системи Android, нижче ми підготували для вас коротеньку інструкцію. І так приступимо, відключимо настирливу рекламу у Вконтакті!

Відключаємо рекламу на смартфоні та планшеті

  1. Запустіть програму VK на своєму Android пристрої та перейдіть в налаштування.
  2. Знайдіть пункт "Про програму". Натисніть на нього, з'явиться інформація про версію програми та картинка із символом Вконаткт - собачка. Натисніть 3 рази на це зображення. Нічого не станеться, але цю дію потрібно зробити, щоб активувати можливість вимкнення реклами.
  3. Далі зайдіть у меню смартфона для набору номер та введіть код: *#*#856682583#*#* Увага, виклик натискати не потрібно!
  4. Автоматично відкриється вікно "ВК - налагодження". Потрібно переглянути в самий низ вікна, де ви побачите потрібний пункт "Вимкнути рекламу". Натисніть на нього, поставивши галочку навпроти. Ось за цим пунктом ми й полювали. :)

А що робити для власників планшетів?

Інструкція така сама. Тільки вам потрібно встановити з Google Play, будь-який додаток дзвонилку. Достатньо ввести в пошук у Google Play запит Dialer. Далі з'явиться кілька доступних програм. Встановіть будь-яку з них і повторіть інструкцію.