Перейти до основного вмісту

Як записати/дивитися відео на iPhone/iPad/iPod touch у будь-яких форматах AVI, MP4, VOB, MKV

Якщо Ви розібралися з першою маленькою проблемою, як записати музику на iPhone/iPad/iPod , тоді друга точно залишається для Вас загадкою. Чи знаєте Ви, як записати з комп'ютера і дивитися відео на iPhone або iPad? Не йдеться про перегляд відео онлайн з Youtube, сьогодні ми навчимо Вас як зручно записати своє відео на Apple пристрій.

Записуємо відео з комп'ютера на iPhone/iPad/iPod

У цьому випадку Вам навіть не знадобиться щоразу запускати iTunes. Все робиться за допомогою зручної програми VLC. Упевнений, кожен третій знає про існування цієї програми для Windows.

Приступимо до запису відео

1. За допомогою iTunes встановлюємо програму VLC. Зробити це просто. Заходимо до iTunes, відкриваємо App Store і шукаємо програму VLC. Знайшли, встановили та відкрили. Початківцям нагадуємо, Вам потрібно зареєструвати свій Apple ID, щоб мати можливість встановлювати програми та ігри. VLC абсолютно безкоштовний, що дуже добре!

2. Відкривайте VLC на своєму пристрої, клацніть по іконці у верхньому лівому куті програми.

3. Знайдіть пункт "Завантажити через Wi-Fi" та натисніть на нього.

4. Тепер на комп'ютері де є Wi-Fi, відкрийте браузер, наприклад, Chrome і в адресному рядку напишіть http://10.0.0.6. Після цього браузер підключиться до VLC.

5. У вікні браузера натисніть на значок із зображенням «+» і виберіть потрібний файл відео, який Ви бажаєте переглянути на своєму iOS-пристрої.

6. Вибрали? Тепер почекайте, відео завантажується в медіатеку iPhone, iPad, iPod touch. Після завантаження, Ви можете дивитися те, що завантажили пізніше на своєму пристрої. Правда, зручно?

Універсальний додаток на кожен день

Плеєр VLC один із найперших відеоплеєрів, які з'явилися на світ. Тому за багато років розробки, програми стало дуже функціональним. Підтримує всі необхідні формати відео: AVI, DIVX, MKV, WMV, VOB, 3GP, AC3. Може коригувати яскравість відео, завантажувати субтитри. Сподіваємося, тепер Ви знаєте, як просто записати відео на iPhone. iPad або iPod touch. Обов'язково розкажіть друзям.