Перейти до основного вмісту

Як зарядити iPhone/iPad/iPod максимально швидко?

Заряд батареї – містична річ. То він повний, то телефон уже вимкнувся. Зазвичай, чим більше функцій (блютуз, Wi-Fi, ліхтарик, 3G, підсвічування на максимум) ми використовуємо, тим швидше сідає батарея. Але сьогодні йтиметься про те, як швидко зарядити батарею. Адже ситуації, коли потрібно терміново мати телефон під руками, трапляються через день.

3 діючих способів як зарядити швидше Apple пристрій

  • Вимкнути пристрій . У такому стані Ваш iPhone максимально швидко заряджатиметься. Заряд батареї не витрачається на підтримку функцій пристрою. Уся енергія максимально швидко накопичується в акумуляторі. Важливий момент! iPhone автоматично вмикається без нашого дозволу. Тому, після включення, візьміть та вимкніть його самостійно.
  • Поставити в авіарежим . Якщо Вам з якоїсь причини потрібно, щоб iPhone був увімкненим, ставте його в авіарежим. Вимкнення стільникової мережі, порядно позбавить телефон від навантаження.
  • Заряджайте iPhone/iPad/iPod від розетки. Розетка від 220 Вольт, здатна швидше насичувати енергією акумулятор телефону. Ноутбук та ПК не дасть такого заряду. Купити зарядну вилку для iPhone , можна на iOK.

На думку команди iOK, ці способи найефективніші і завжди знаходяться під рукою. Але, про запас, найкраще мати чохол-батарею для iPhone . :)