Перейти до основного вмісту

Як зробити анлок iPhone 4

Ви наважилися купити iPhone 4 з Америки ? А як зробити анлок iPhone 4? Все дуже просто та швидко. За допомогою Gevey Ultra Ви зможете перетворити iPhone з Америки на NeverLock версію. :) І це не жарт.

Як зробити анлок iPhone 4:

1. В першу чергу, Вам потрібно буде купити Gevey Ultra Sim , яка зробить анлок телефону за кілька хвилин, і Вам більше не потрібно думати про розблокування Вашого 4 Айфона.

2. Встановити Джейлбрейк на ваш смартфон. Jailbreak потрібний нам для встановлення спеціальної програми, яка стежитиме за роботою Гевей.

3. За допомогою програми Cydia встановлюємо з репозиторію http://cydia.furiousMod.com пакет. На щастя, він у репозиторії єдиний.

4. Після встановлення FuriousMod, вимикаємо телефон та вставляємо Гевей з карткою оператора мобільного зв'язку.

5. Тепер вмикаємо Айфон і чекаємо, коли з'явиться сигнал мережі.

Процедура анлока iPhone 4 – закінчено! Як бачите, все досить просто. Але, впевнений, у початківців виникне багато запитань. Що ж, звертайтесь до фахівців нашого сервісного центру iPhone у Києві .

Переваги анлока за допомогою Gevey Ultra:

1. Анлок смартфона від Епл потрібно виконати лише один раз.

2. При вимиканні/увімкненні смартфона Гевей автоматично знаходить зв'язок.

3. Якщо зник сигнал покриття мережі, наприклад, у метро, Гевей Ультра, автоматично відновлює зв'язок з оператором мобільного зв'язку.

Висновок наступний, Gevey Ultra - найнадійніший і безвідмовний метод анлока iPhone 4 SoftLock. Купуючи Гевей Сім у нашому інтернет магазині, ми самостійно виконаємо процедуру анлока безкоштовно.