Перейти до основного вмісту

Як зв'язатися по Skype з AT&T

Як Ви вже знаєте що зробити unlock iPhone 4 04.11.08 або будь-якого іншого залоченого 4 Айфона, можна спробувати скористатися випадком, який надає нам компанія AT&T.

Як зв'язатися по Skype з AT&T

Щоб попросити розблокувати Ваш Айфон 4, потрібно достукатися до оператора AT&T. Зручно, а головне безкоштовно, це можна зробити за допомогою Skype.

1. За допомогою безкоштовного номера служби підтримки AT&T, телефонуємо зі Скайпу:

Набираємо: +18003310500, далі натискаємо 1 і 0, щоб нас з'єднало з оператором

2. Як Ви розумієте, потрібно знати англійську. Не обов'язково на хорошому рівні, але варто підготуватися.

Суть розмови:

Я є власником заблокованого Apple iPhone 4, але я перебуваю за кордоном, і на жаль, не маю інформації про контракт з AT&T. Будь ласка, перевірте на базі IMEI мого телефону (Imei підготуйте заздалегідь), і переконайтеся, що контракт до якого був прив'язаний Айфон минув (або розірвали контракт, але виплатили всі відступні). Виявляйте наполегливість та ввічливість.

3. Якщо Ви відповіли на всі запитання, оператор перевірив IMEI Вашого Айфону та підтвердив можливість анлока, Вам залишається лише чекати. У Вас попросять Вашу поштову скриньку, заведуть на Вас "справу", та повідомлять її номер - case ID. Цей номер буде корисним, якщо на пошту Вам не прийде інструкція з анлока. Ви зможете зателефонувати знову Скайпом, і попросити повідомити результат анлока за цим номером.

Скільки чекати на лист? Для кожного термін індивідуальний. Від 2 до 7 днів.

Якщо мені відмовили в анлоці?

Якщо Вам відмовили та почали вимагати додаткову інформацію, або заявили, що анлок здійснюється лише для реальних абонентів AT&T, ввічливо вибачтеся та починайте дзвонити заново. У більшості випадків, при наступному дзвінку Ви потрапите на іншого оператора, який, можливо, буде менш компетентним і з радістю піде на зустріч.