Перейти до основного вмісту

Які найважливіші параметри у смартфоні?

Останнім часом, на ринку смартфонів простежується тенденція до зростання популярності апаратів-середняків від китайських виробників, які можна купити в інтернет-магазинах. Наприклад пристрої: Huawei Honor 7 , Lenovo ZUK Z1 , Wileyfox Storm, Xiaomi Redmi Note 3 коштують близько 260 доларів, а мають продуктивну начинку, стильний дизайн і гідне ПЗ.

І якщо запитати себе, - навіщо платити більше, вам буде важко знайти відповідь. Сьогодні ми хочемо розглянути найважливіші параметри в смартфонах. Саме вони допоможуть вам зробити вибір, платити більше чи ні.

1. Дизайн

Зовнішній вигляд смартфона грає, на нашу думку, найважливішу частину. Він повинен бути приємний оку та дотику.

2. Камера

Кожен із нас використовує відео та фото знімки своїм шляхом. Хтось зберігає моменти свого життя, хтось використовує у роботі чи навчанні. І не важливо скільки років, без гарної камери на смартфоні, як без рук. :)

3. Автономність

Телефон розрядився, – життя зупинилося. Тут складно сперечатися. Чим потужніший у пристрої батарея, тим більше можливостей у нас є щодня. Пограв у гру, посерфіл в інтернеті, поговорив із друзями та рідними. Тут усе очевидно.

Чому ці параметри важливі?

Чому ці три параметри? Так. все просто. Який би у вас потужний смартфон не був під рукою, використати всі його ресурси та потенціал, 90% з нас не буде. Навіщо вам восьмиядерний процесор, шість гігабайт пам'яті? Ігор нормальних та й ні, щоб завантажити такий смартфон. Так, і всі популярні іграшки прості плюс працюють на 80% всіх існуючих сучасних гаджетах.

Це наша думка. Робити вибір вам. А ось впевнені в тому, що ви ще не знали, що можна замовити чохол зі своїм фото або своїм ім'ям для смартфона . :)