Перейти до основного вмісту

Якісні чохли id America для iPhone 4S / 4

Компанія id America – лідер серед виробників аксесуарів, займає чільне місце на американському ринку. Чохли від id America відрізняються своїм оригінальним дизайном, сміливими креативними знахідками. Для компанії не існує слів "ні" та "дуже".

Кожен аксесуар має свій неповторний образ, який дизайнери черпають з нашого урбаністичного, такого наповненого результатами технічного прогресу життя.

Оригінальний, міцний, незвичайний

Ми пропонуємо Вам унікальний продукт компанії чохол America Gasket Brushed Aluminum Case. Придивіться уважно. Що він нагадує вам? Відразу виникає асоціація з автомобільним двигуном. Цілісний шматок алюмінію вирізаний у вигляді фрагмента двигуна. Незвичайна ідея одразу привернула увагу та забезпечила популярність нової моделі.

Тонкий шар замші всередині чохла забезпечує амортизацію смартфона при можливих падіннях та захищає від потертостей при встановленні аксесуарів.

Gasket ідеально сконструйований для моделей iPhone 4/4S. Чохол щільно сідає на корпус смартфона та надійно утримує гаджет у своїх обіймах. Металевою бронею стане кришка чохла, виділяючи ефектними вирізами логотип Apple, відеокамеру, спалах, кнопки регулювання гучності, вирізи для входу навушників, кнопки живлення, док-порту та вхід для роз'єму динаміків iPhone.

Завдяки легкості алюмінію та сучасним технологіям обробки, чохол не обтяжує смартфон, не збільшує його розмірів.

Чохол Gasket від id America названий хітом продажів. Оригінальний дизайн, м'яка прокладка всередині, лінійка з 5 кольорів: чорний, синій, темно-сірий, бронзовий та золотистий, надійний міцний матеріал – характеристики, які зводять аксесуар у ранг топових.

Для любителів металевих чохлів для iPhone Gasket - найкраще рішення, що поєднує в собі яскравий стиль, надійний захист і якість популярного бренду, перевірене часом.