Перейти до основного вмісту

Якісні чохли з батареєю для iPhone 6

Кожен власник iPhone 6 зацікавлений в активному використанні смартфона, без пошуків джерел живлення, для його заряджання. Пропонуємо добірку захисних чохлів для iPhone 6 з батареєю, які продовжать час автономної роботи смартфона.

Чохол i-Blason iPhone 6 UnityPower

У стильний чохол i-Blason з лаконічним дизайном, інтегрована батарея ємністю 3200 мАг, яка заповнить заряд смартфона більш ніж на 100%. Основу корпусу чохла складає пружний полікарбонат. Верхній ультра-гладкий шар із прогумованого матеріалу прийме на себе удари від падінь. М'який внутрішній шар перешкоджає утворенню подряпин та потертостей на корпусі смартфона. Ціна i-Blason iPhone 6 UnityPower Rechargeable External Battery Case - 79, 99 дол.

Оригінальний чохол Lepow PIE 3,000 Battery Pack

Компанія Lepow запропонувала модель чохла, що складається з двох компонентів: ультратонкого чохла, який зручно використовувати та модуля з батареєю, який з'єднується з iPhone 6 та живить його. Ємності акумулятора (3000 мАг) достатньо для повної зарядки смартфона. Ціна Lepow PIE 3,000 Battery Pack 59,99 доларів.

Класичний чохол External Battery Charger на 3200mAh

Найдешевша модель серед бюджетних аксесуарів. Витончений пластиковий корпус, обтічної форми, засувається на корпусі смартфона. Кейс не значно збільшує розміри і може використовуватися як підставка для перегляду відео. Вбудовані в чохол LED-індикатори відображають рівень заряду акумулятора. Ціна – 27, 99 дол.