Перейти до основного вмісту

Який бампер для iPhone 4?

Який бампер для iPhone 4? Навіщо ж потрібен бампер? Для захисту від подряпин і потертостей боків iPhone 4 може захисний бампер зможе вберегти Айфон і від падінь? Цікаво, читайте далі! :)

Який вибрати бампер?

Спочатку почнемо з матеріалу бампера. Для iPhone 4 можна придбати як пластиковий бампер, так і алюмінієвий бампер. У чому різниця, і чи змив заплатити більше за залізний бампер, якраз і розглянемо в даній статті.

Залізний, або все ж таки пластиковий бампер для iPhone 4?

Пластик зможе захистити від подряпин та потертостей, але не впорається з падінням. Але, пластиковий бампер легший за алюмінієвий і значно не збільшує габарити смартфона. :) Що ж тоді купити? Є й винятки із правил.

Переваги пластику:

+ Низька ціна

+ Легка вага

+ Не збільшує габарити смартфона

+ Захищає від потертостей та подряпин

- Не допоможе у випадку, якщо впустити iPhone

- у деяких випадках псує зовнішній вигляд iPhone 4

Переваги залізного бампера:

+ Додасть вишуканий стиль iPhone 4

+ Захистить від подряпин і навіть падінь

- Злегка збільшить габарити смартфона

- Важче ніж пластиковий бампер

А чи є винятки серед бамперів?

Але існують і винятки. Наш інтернет магазин iPhone рекомендує взяти до уваги захисний бампер Deff Cleave, який не має недоліків і є одним із найкращих бамперів у своєму класі.

Захисний бампер Deff Cleave для iPhone 4 виготовлений із міцного алюмінію. Неймовірно легкий та стильний. Дизайн розроблений спеціально для зручного обхвату телефону рукою.

Бампер Deff Cleave з алюмінію найкращий аксесуар для Вашого Айфону.

Так що, дорогі читачі, вирішувати Вам, або купити силіконовий бампер, або міцний залізний для iPhone 4. А ось де купити захисний бампер для iPhone 4 тут думати нічого, :) купуйте легко і дешево в нашому інтернет магазині.