Перейти до основного вмісту

Який бампер купити? Огляд бампера для iPhone 4/4S – Deff Cleave.

З виходом на ринок смартфонів iPhone 4 світ аксесуарів для даного апарату почав розвиватися у бік захисних бамперів. І впевнено можна стверджувати, що захисні чохли відійшли трохи убік.

За рік міцного завоювання iPhone 4 частини ринку смартфонів, у продаж вийшли бампера різних форм та матеріалів. Іноді важко визначити що купити для iPhone 4. Особливо, якщо є можливість здійснити покупку тільки через інтернет магазин. Та й немає в Україні нормальних магазинів із великою кількістю якісних, оригінальних аксесуарів.

Що ж, якщо у Вас немає часу на похід по магазинах для пошуку бампера, радимо Вам звернути увагу на бампера під ім'ям Deff Cleave. До речі, наш інтернет-магазин iPhone зможе похвалитися багатим асортиментом товарів для Вашого iPhone.

Огляд бампера для iPhone 4 - Deff Cleave

Deff Cleave - найкращий бампер для iPhone 4 . Лідер ринку і без сумніву триматиме свої позиції ще не один місяць. Легкий, зручний, стильний. Захистить Ваш Айфон 4 від подряпин та падінь, додасть стильного та неповторного зовнішнього вигляду. Купити бампер Deff Cleave потрібно, без сумніву!

Фото на жаль не можуть передати всієї краси, досконалості та продуманості даного бампера. Бампер Deff Cleave тримати у руках одне задоволення. Якщо Ви перейшли на iPhone 4 після Apple iPhone 3 покоління, Ви відчули неприємне для руки обхват iPhone 4. Що ж, бампер Deff Cleave повністю усунути це відчуття.

Стильний захисний чохол, виготовлений із алюмінієвого сплаву, який використовується за словами розробника в авіабудуванні. Cleave легкий та міцний. Йому немає конкурентів серед усіх чохлів для iPhone 4, доступних на даний момент на ринку.

Внутрішня частина бампера виготовлена з використанням матеріалу, що амортизує, який зменшить пошкодження iPhone при ударах і падіннях.

Конструкція Deff Cleave

Бампер Cleave складається з двох частин, які точно з'єднуються між собою за допомогою двох шестигранників (інструмент для збирання йде в комплекті разом із бампером). У захисному бампері є отвори, які забезпечать легкий доступ до роз'єму навушників та роз'єму зарядки (можна використовувати будь-яку зарядку, це великий плюс, тому що не кожен захисний чохол може похвалитися цим). У комплекті також виявите металеві кнопки увімкнення високої якості, регулювання гучності, повзунок увімкнення віброрежиму. Також є отвори для шнурка.

Cleave бампер від компанії Deff зробив справді якісний продукт. Бампер виглядає як обтічний спортивний автомобіль.

Переваги бампера Deff Cleave

  • Бампер виготовлений із екологічно чистого матеріалу (алюміній).
  • Витончений зовні, і приємно лежить у руці
  • Виготовлений у Тайвані згідно з рішенням дизайнерів з Китаю.
  • Феноменально легка вага: 21,2 грами
  • Бампер не впливає на рівень сигналу Wi-Fi та GSM
  • Усередині бампера наклеєні м'які подушечки, що амортизують, які не дозволять подряпати стінки iPhone 4, і пом'якшать удар при падінні Айфона

Фото бампера Deff Cleave

Наш інтернет магазин рекомендує купити захисний бампер Deff Cleave . У нас є всі доступні колірні рішення. Ми можемо похвалитися низькими цінами на бампер.