Перейти до основного вмісту

Який вибрати чохол для iPhone 5?

Зі зростанням популярності Apple iPhone 5 у Києві та Україні , щасливі власники нового гаджета зацікавлені покупкою кращого захисного засобу, який надовго збереже естетичний вигляд та вбереже від механічних впливів. Гідний чохол повинен відповідати ряду вимог: відмінна якість, стильний дизайн, надійний захист. Давайте разом розглянемо п'ятірку найкращих у рейтингу чохлів для iPhone 5.

Чохол Para Duo Metal для iPhone 5 від More-Thing

Компанія More-Thing випускає якісні, вишукані аксесуари для портативних пристроїв, але, на жаль, не дуже відома на ринку України.

Стильна модель – чохол Para Duo Metal для iPhone 5. Основа чохла – жорсткий полікарбонат фігурної форми. Силіконові вставки з боків - відмінне рішення, для зручного, без ковзання, розташування смартфона в руці. Золота та срібна модифікації чохла ефектно виглядають як на білій, так і на чорній версіях "п'ятірки".

Чохол SGP Crumena Leather Pouch

Бренд SGP вже давно визнаний лідером серед виробників аксесуарів для різних марок мобільних пристроїв (HTC, Samsung, Motorola, ноутбуків тощо) та популярний в Україні. Три чохли від SGP увійшли до нашого топ 5 чохлів для iPhone 5.

Чохол-кишеня SGP Crumena , на магнітній застібці у вигляді клапана виглядає респектабельно та стильно. М'яка італійська шкіра, дуже тонка і приємна на дотик, чудова якість, підкладка з м'якого текстилю – все продумано до дрібниць. Три актуальні кольори: коричневий-вінтаж, білий та чорний - вибір за вами!

Практичний та стильний чохол-гаманець SGP Valentinus

Аксесуар преміум класу – чохол Valentinus від Spigen SGP, поєднує в собі відразу дві функції – захисний чохол та гаманець одночасно. Спеціальна конструкція, дозволить вам завжди мати при собі смартфон та грошові купюри чи кредитні картки. Кріплення з жорсткого полікарбрнату міцно утримує телефон, а м'яка підкладка з мікрофібри дбайливо його зберігає.

У кожному з доступних кольорів: чорному, коричневому, світло-коричневому, чорному аксесуар виглядає дуже ефектно, демонструю бездоганний стиль та якість. Але особливо розкішно виглядає модель Vintage Brown, для любителів креативу.

Бампер SGP Neo Hybrid EX Metal

Найновіший бампер SGP Neo Hybrid EX Metal для iPhone 5 має головну перевагу, він не змінює унікального дизайну п'ятого смартфона, який так приваблює покупців. Поєднання міцного полікарбонату зовні та м'якого силікону всередині забезпечують надійний захист iГаджету. Крім того, в комплект входить захист для екрану – Steinheil Ultra Crystal Screen Protector та плівка на задню кришку.

Чохол Sena Corsa для iPhone 5

Чудовий чохол – кишеня Sena Corsa від відомого та улюбленого бренду Sena закриває наш список. М'яка перфорована шкіра, контрастний декор, бездоганна якість, чисті лінії лаконічного стилю, все це говорить про те, що у ваших руках аксесуар преміум класу. І головна фішка – новий спосіб вилучення телефону. Ремінець, за який слід потягнути для отримання гаджета, знаходиться зовні, що дуже зручно при використанні. Чохол Sena Corsa - стильний та вишуканий аксесуар для Phone 5.

На iOK ви зможете зробити замовлення та купити ці оригінальні чохли для Phone 5 . Сподіваємося, що наш огляд допоміг вам з орієнтуватися та зробити вибір.

Власне ось і чохли.