Перейти до основного вмісту

Є фото захисного скла для iPhone 8

У китайській соцмережі Weibo з'явилася публікація Benjamin Geskin, де зображено захисне скло для iPhone 8 . Автор стверджує, що це знімок захисту екрану, створений для майбутнього iPhone 8 з 5.8" дисплеєм. Аксесуар виконаний із загартованого скла і служить підтвердженням останніх чуток про ювілейний девайс. Після анонсу апарату, в нашому інтернет-магазині iOK , також, можна буде купити захисне скло такого класу.

З трьох сторін, захисний екран оснащений тонкими рамками однакової товщини, зверху передбачений виріз для сенсорів та фотомодуля. Як і раніше, немає точних даних про розташування фронтального модуля iPhone 8 (враховуючи його тонкі рамки), проте на рендерах захисного скла показані невеликі отвори для датчика навколишнього світла, сенсора наближення і, ймовірно, нового тривимірного сенсорного фотомодуля.

Напевно, Apple намагатиметься зробити виріз не таким контрастним, використовуючи функцію затемнення в iOS 11 так, щоб вирізи злилися з кольором на OLED-дисплеї в одну темну смужку. Знімок, представлений нижче, дає приблизне уявлення про розміри нового iPhone. Є версії, що розміри становитимуть: 143.59 мм x 70.94 мм x 7.57 мм, що означають, що iPhone 8 розташується посередині між iPhone 7 і 7 Plus (товщина трохи більше). Сайт MobileFun опублікував опис, назва захисного скла - "Olixar iPhone 8 Full Cover Tempered Glass Screen Protector" та його орієнтовну ціну - 32 долари. В описі можна прочитати про підтримку 3D Touch, захист дисплея від краю до краю та технологію виготовлення - 2.5D.

Про iPhone 8 відомо, що майбутній девайс буде оснащений бездротовою зарядкою, вологозахистом, скляною задньою панеллю, розширеними функціями віртуальної реальності, новими біометричними можливостями, включаючи розпізнавання обличчя та інше. За чутками датчик Touch ID буде інтегрований в екран iPhone 8.