Перейти до основного вмісту

Закриття фонових програм на iPhone одним кліком

Твік для Cydia SwipeAway - це програма, яка дозволить користувачеві зробити порядок у своїй панелі багатозадачності. Як же його навести? все дуже просто потрібно лише закривати всі останні запущені програми в списку додатків.

Щоб закрити останні відкриті програми, необхідно перевести в режим переміщення, і натиснути на значок "-" мінус, по черзі біля кожного додатка. Це займає деякий час, а іншого способу закрити всі програми, на жаль, не існує. Крім того, як скористатися програмою SwipeAway.

Розробник даного твіка (імені ми його не знаємо, відомий лише нік Sirifl0w) вигадав надзвичайно простий спосіб очищення всіх додатків, і відразу напрошується питання - Чому Apple не придумала таку можливість раніше? Щоб очистити всі значки в нижній панелі, необхідно викликати апп-світер, і провести пальцем від нижнього краю екрана вгору. І всі всі програми, що займають оперативну пам'ять, пристрої будуть очищені.

Даний твік після установки має лише одне налаштування. Це вибір між проведенням пальця знизу вгору, і з верху в низ. Але перший спосіб нам здався набагато практичнішим.

Якщо у вас не встановлено Джейлбрейк, або ви ще не знаєте, що це таке, пропонуємо вам скористатися цією статтею .

Також вам можуть бути цікаві ці твікі для Cydia.