Перейти до основного вмісту

Замінити розбитий екран Xiaomi Mi Mix коштує як 50% Xiaomi Mi5S Plus

Xiaomi зробила справжній прорив у безрамкових смартфонах. Проте краса вимагає жертв. У цій галузі, - це крихкість таких пристроїв. Вчора відомий експериментатор JerryRigEverything перевірив міцність Xiaomi Mi Mix. Виявилося, що смартфон без рамок на дисплеї не витримує падіння навіть з півметрової висоти.

Бережіть екран Mi Mix – він дуже дорогий

Очевидно, причиною вразливості апарату є тонкі рамки та досить важкий корпус із твердої кераміки, нездатної поглинати удар. З вирішенням цієї проблеми чудово впорається захисний чохол . Тим не менш, не всі користувачі згодні приховати унікальний дизайн телефону. Однак змінити їхню думку може звістка про вартість заміни дисплея у Xiaomi Mi Mix, яка становитиме близько 195 доларів або 1350 юанів.

Новий екран – половина вартості смартфона

Інформацією поділився в мережі власник смартфона, у якого розбився екран, при падінні з висоти 0,5 метра. Ця сума можна порівняти з половиною ціни флагмана Xiaomi Mi5S Plus , який коштує 377 доларів або 2599 юанів.

Справа в тому, що Mi Mix оснащений унікальним 6,4-дюймовим дисплеєм Sharp з роздільною здатністю 2040×1080 р, ціна якого дуже висока. Для підтримки покупців, виробник пропонує річну страховку за 36 доларів (249 юанів) на ремонт девайсу, дія якої поширюється на території Піднебесної.

Так що заходьте до нас і вибирайте оригінальні чохли для Xiaomi Mi Mix .