Перейти до основного вмісту

Замовлено на iPad Mini закрито в США

Приголомшливий успіх iPad mini забезпечений. Компанія Apple почала приймати замовлення на новий гаджет кілька годин тому, і в деяких країнах перша партія компактних планшетів вже розійшлася серед покупців. Деякі джерела інформації повідомляють, що США біла модель iPad mini розкупили за 17 хвилин.

Приголомшливий попит на плашет iPad Mini

MacRumors повідомив, що через високий рівень попереднього замовлення інтернет-магазин Apple Store "завис". На сьогоднішній день сервіс відновлений та продовжує приймати попередні замовлення на мініатюрний 7,9-дюймовий iPad, який з'явився на світ 23 жовтня.

Магазин зможе здійснити доставку, не раніше ніж через два тижні, тобто в листопаді. В наявності є iPad mini без стільникового модуля, чорного кольору. Така ж ситуація склалася у Великій Британії, там новий айпад, найпопулярніших версій розійшовся за кілька годин після початку попередніх замовлень.

У середу Філ Шиллер, віце-президент з маркетингу компанії Apple, прокоментував високу вартість (329 дол.) нового гаджета iPad mini. За його словами, користувачі платять за якість, яку не знайти в інших дешевших пристроях конкурентів, як Amazon або Google.