Перейти до основного вмісту

Заряджання для iPhone nPower PEG

У продажу з'явився новий кінетичний зарядний пристрій компанії Tremont Electric. nPower PEG можна використовувати для заряджання смартфонів, планшетів та медіаплеєрів від компанії Apple.

Для повноцінної роботи nPower PEG потрібен лише активний спосіб життя. Він дуже простий у використанні. Перший вбудований акумулятор nPower PEG потрібно зарядити від USB. А для того, щоб підтримувати його в зарядженому стані, просто носіть його в сумці або кишені.

Коливання гаджета змушують виробляти електричний струм, який заряджає вбудований акумулятор. Для заряджання телефону потрібно лише підключити пристрій до смартфону. Розробник цього девайса стверджує, що конструкція пристосовується до ходьби того, хто його носить, і таким чином виробляє більше струму.

Якщо говорити розумними словами, то принцип роботи побудовано електромагнітної індукції. всередині знаходиться вантаж, пружини, котушка індуктивності та літій іонна батарея на 2000 мАг.

Розробники заявляють, що одна хвилина ходьби може дати вам електрики на 60 секунд роботи плеєра iPod nano. 11 хвилин забезпечать 1 хвилину розмови iPhone 4.