Перейти до основного вмісту

Землетрус у Тайвані заморозив випуск Meizu Pro 5 mini

Той, хто стежить за новинами улюбленої китайської компанії Meizu , вже чув, і навіть бачив фото очікуваного маленького за розмірами, але потужного всередині смартфона Meizu Pro 5 Mini . Так, і випуск його вже було намічено на перший квартал 2016 року. Проте, форс-мажорна ситуація змусила змінити плани керівництва компанії.

Землетруси поставило крапку на Meizu Pro 5 Mini

Сталася непередбачена ситуація, - землетрус у Тайвані. Це явище змусило засновника та керівника компанії Меїзу, Хуана Чжана, цілком заморозити випуск моделі Meizu Pro 5 Mini.

Чому? За словами Хуана Чжана, збої в постачаннях комплектуючих призвели до того, що новий смартфон вийшов би на ринок занадто пізно. Швидше за все, тривала затримка з виходом міні-флагмана зробить його неактуальним. Якщо дивитися в майбутнє, потрібно сконцентруватися на чомусь іншому.

Так і сталося. Meizu вирішила зосередитись і віддати всі свої сили на створення смартфону Meizu Pro 6 . Тому скоро ми побачимо і обов'язково придбаємо молодшого брата Pro 5 . А може, якщо ще трохи почекати, наприкінці 2016 року, китайці потішать нас і Meizu Pro 6 Mini. Вони люблять дивувати. :)