Перейти до основного вмісту

Змінюємо корпус iPhone 5s або SE на корпус у стилі iPhone 7 - набір для моддингу

Вишуканий дизайн смартфонів Apple давно став еталоном і предметом наслідування. Актуальні апарати iPhone 7 мають тонкий корпус з краями обтічної форми, які змінили жорсткі лінії і кути. характерні для моделей iPhone 4s та iPhone 5.

Стильний і футуристичний дизайн "сімки", забезпечує також високу ергономічність девайса. У порівнянні з ним, iPhone SE і попередні пристрої виглядають "старі". Проте, винахідливий учасник форуму Reddit нікнеймом Igenno може змінити зовнішній вигляд будь-якого 4" iPhone до найновішого iPhone 7.

Усього три години і у вас вийде компактний iPhone 7

Свій експеримент ентузіаст провів за допомогою комплекту для трансформації iPhone 5, 5s і SE в iPhone 7 з 4" екраном, який продається на AliExpress. Комплект складається з нового корпусу та викрутки, яка допоможе розібрати девайс та перенести компоненти в нову "обшивку". Для моддингу можна знайти в онлайн-магазинах, зробивши запит "iphone 5s housing style 7". Намагайтеся купити комплект відмінної якості. Процес заміни корпусу iPhone 5s/SE - дуже кропіткий і тривалий, тому рекомендуємо запастися терпінням і витримкою.

Своїми враженнями Igenno поділився на форумі. Користувач зазначає, що перероблений апарат виглядає дуже круто. Алюмінієвий корпус, з комплекту, виглядає так само, як і в Apple-смартфонах. Крім того, Igenno радить купертинівцям випустити компактний iPhone із дизайном "сімки".

На переробку iPhone 5s в 4-дюймовий iPhone 7 у Igenno пішло 3 години. Користувач вважає, що створити такий смартфон зможе кожен охочий. Однак легше і швидше впорається з цим завданням підготовлений майстер, який має досвід розбирання iPhone.

Проте, в захисний чохол ви все одно одягнете ж свій Айфон

Тому не бачимо сенсу в таких махінаціях. Якщо це хобі – так, можна погратися. :) А простіше простого прийти до нас, купити бампер для смартфона . iOK.UA може вам запропонувати: