Перейти до основного вмісту

Золотий iPhone 5 в італійському стилі

Подивіться, наскільки розкішно виглядає новий яблучний iPhone 5 в ювелірній прикрасі від CAVIAR! Італійський ювелірний будинок Perla Penna, з властивою йому рішучістю та витонченістю, взяв на себе сміливість зробити із чудового смартфона – коштовність.

Чим нас вирішили здивувати цього разу?

На погляд італійських ювелірів, Phone 5 заслуговує на найкращого. Дорога і розкішна оболонка із золота, інкрустованого діамантами, виконана в дусі італійських старовинних майстрів, виглядає на яблучному смартфоні шикарно і зухвало.

Ви зможете прикрасити улюблений смартфон шкірою алігатора або чорної кобри, такою модною у 2013 році. Кожна модель від CAVIAR просякнута духом Італії. Розкішні візерунки та орнаменти, властиві архітектурі Стародавнього Риму, Флоренції, що прикрашають вензелі родини Медічі, ефектно виглядають на сучасному, дорогоцінному iГаджеті. Італійським майстрам вдалося вміло поєднувати новітні технології та матеріали з дизайном та історичними реліквіями.

Дорого, стильно, ексклюзивно

Респектабельні клієнти ювелірного будинку Perla Penna практично відразу полюбили розкішну колекцію. Але главу компанії Ілія Джакометті не збентежив високий попит. Колекція вийде обмеженим тиражем по 99 виробів кожної моделі, що надасть їм ще більшої привабливості.

Треба справедливо відзначити, що колекція вишуканих, дорогоцінних iPhone 4S від CAVIAR, абсолютно не гірша за свого молодшого брата. А для шанувальників четвертого смартфона приготовлено сюрприз у вигляді 25% знижки.

Золотий iPhone 5 від CAVIAR буде бажаним подарунком для близьких та дорогих людей на Новий рік та на всі наступні свята. Такий розкішний смартфон вже не захочеться ховати в чохол , а ось плівка на екран знадобиться.