Перейти до основного вмісту

ZUK смартфонів більше не буде, Lenovo закриває підрозділ

Нові керівники мобільного підрозділу Леново розпочали серйозну реконструкцію бізнесу. По-перше, своє законне становище знайшов бренд Моторола . Більшість користувачів схвалила цю новину. Однак наступне рішення компанії, напевно, не сподобається шанувальникам ZUK.

За даними декількох китайських джерел, Lenovo планує припинення виробництва наступних смартфонів бренду ZUK. Рішення продиктоване необхідністю запровадження політики об'єднання мобільного бізнесу під загальним керівництвом. Співробітники цієї лінійки будуть працевлаштовані в інших відділах.

Інформатори повідомляють, що оболонка ZUI, що використовується в смартфонах ZUK, може знайти застосування в девайсах Moto нових випусків, оновивши найбільш прийнятну до оболонки Android. Швидше за все ці апарати з'являться на ринку Китаю, де, головним чином, і користувалися попитом пристрою ZUK. Подивимося, які сюрпризи реорганізації готує Lenovo. І не забувайте, що у нас є всі потрібні захисні аксесуари для цього бренду, за посиланням знайдете все, що шукайте в даний момент.