Перейти до основного вмісту

Зустрічайте "Код Дурова"

На початку двадцятих чисел листопада 2012 року побачила світ автобіографічна книга, заснована на реальних подіях, про засновника "ВКонтакте" - соціальної мережі Павла Дурова. Книга отримала ефектну назву "Код Дурова", а автором її став журналіст та письменник Микола Кононов, який відзначений роботами в елітному журналі "Forbes", у загальнонаціональній щоденній газеті "Известия" та інших аналогічних ЗМІ.

Наслідки піратів

Варто відзначити один цікавий момент: у день початкового продажу автобіографії "Кода Дурова", в соціальну мережу "ВКонтакте" потрапила піратська копія цієї автобіографічної книги. Ці копії були знайдені за допомогою сервісу "Документи" та мали дві версії видання у популярних електронних форматах - ePub та PDF.

Варіації зовнішнього вигляду

Миколою Кононом раніше було показано кілька можливих видів обкладинок для книги, на яких було зображено образ найголовнішого героя новини. Проте вибір зроблений на обкладинці із зображенням портрета собаки, який намалював сам же Павло Дуров, і який зустрічається не рідко у самій соціальній мережі.