Перейти до основного вмісту

З'явилися перші фотографії Meizu Pro 7

Вихід нового флагмана Meizu Pro 7, з додатковим дисплеєм та подвійним головним фотомодулем, широко обговорюється в Мережі. Численні витоки стверджують, що другий дисплей буде виготовлений за e-ink технологією і призначений для відображення поточної інформації та повідомлень про дзвінки та повідомлення. Днями з'явилася інформація, яка спростовує це припущення.

Свіжі знімки демонструють кольоровий другий дисплей (досконалий аналог головного екрана в мініатюрі), обрамлений досить широкими рамками. Обидва дисплеї показують Android Nougat (якщо це реальне зображення), яку найчастіше використовують для тестування начинки. Відомо, що комерційний зразок отримає прошивку Flyme OS. На фотографіях чітко видно відомий дизайн корпусу в золотистому кольорі, фронтальна панель, що вперше з'явилася на фото, а також логотип Meizu, що перемістився в правий нижній кут.

Зазначимо, що Meizu Pro 7 буде обладнаний 5,2” головним Full HD-екраном, чіпсетом MediaTek Helio X30, ОЗУ – 4 ГБ, ПЗУ – 64 ГБ та 128 ГБ, подвійним модулем – 12 Мп (IMX386 плюс IMX286) та Flyme Очікується, що девайс представлять – 26 липня. Наші партнери в Китаї вже пропонують чохли на Меїзу Про 7 та Меїзу Про 7 Плюс . І на них є всі вирізи, які є на даних макетах флагмана. Ситуація є цікавою. Мабуть, бренд готовий ризикнути і запропонувати покупця щось нове.