Перейти до основного вмісту

Чохли для ZTE Blade L9, - вибери або створи свій дизайн

 

Як створити власний дизайн чохла?

На iOK.UA можна не обмежуватись доступним асортиментом товарів. Ми виготовимо чохол ZTE Blade L9 з вашим персональним дизайном. Нанесемо друк на силіконовий чи пластиковий бампер ваші фотографії, малюнки, написи.

Як створити власний варіант? Зробіть все самі, або зверніться до наших дизайнерів:

Є багато цікавого:

Вибирай чохли та скло на Blade L9:

Новий надбюджетний смартфон ZTE Blade L9 доступний для жителів України. Стильний новачок заслуговує на вашу увагу і гідний, надійний захист. В інтернет-магазині iOK.ua є все, що вам потрібно! Це силіконові та пластикові бампери, компактний ультратонкий, прозорий силіконовий чохол для ZTE Blade L9, чохол-книжка, скло на ЗТЕ Блейд Л19, захисна плівка на екран, тримач у вигляді попсокета та багато іншого. Родзинка колекції та наша гордість – друк на чохлі для ZTE Blade L9 картинок, забавних малюнків, дизайнерських фоторобіт, патріотичних принтів. Ми зібрали для вас найкращі варіанти дизайну, але це ще не все.

На айОК можна замовити особистий чохол Blade L9, прикрашений вашою улюбленою фоткою. авторським малюнком, картинкою з Інтернету, вашим ім'ям. прізвищем, логотипом компанії чи прикольною фразою. Надсилайте зображення на пошту [email protected] або Viber/Telegram і, через 1-2 дні ми доставимо вам новий стильний бампер або іменний чохол для Blade L9. Друк виходить чітким, яскравим, не стирається, не вигоряє на сонці. Скористайтеся нашим онлайн-конструктором і вибір дизайну перетворитися на кумедну розвагу. Завантажуйте ваші зображення та дивіться, як виглядатиме готовий чохол.

Не забудь купити захисне скло на Blade L9

Захисний чохол та скло на ZTE Blade L9 забезпечать всебічний захист смартфона. Скло захистить дисплей від падінь, ударів, появи подряпин та тріщин. При падінні на асфальт, кахель або бетон, захисне скло, приймаючи удар на себе, може потріскатись або розбитись, а екран смартфона залишиться цілим і продовжить працювати. У нашому арсеналі є захисні аксесуари для всіх моделей телефонів.

 

Залиште питання / відгук

Все модели ZTE

 
Модели Blade A:
Модели Blade V:
Модели Blade L:
Модели Blade X:
Модели Nubia: