Перейти до основного вмісту

Чохли для Motorola G60, - вибери або створи свій дизайн

 

Як створити власний дизайн чохла?

На iOK.UA можна не обмежуватись доступними товарами. Ми виготовимо чохол Motorola G60 з вашим особистим, індивідуальним дизайном. Нанесемо друк на силіконовий або пластиковий бампер ваші фотографії, малюнки, написи, логотип.

Як створити власний варіант? Зробіть все самі, або зверніться до наших дизайнерів:

Замовити свій дизайн чохла на телефон Motorola G60

Є багато цікавого:

Вибирай чохли та стекла на Motorola G60:

Компанія "Моторола" розширила лінійку смартфонів Moto G новою моделлю. Телефон з величезним екраном і потужною батареєю відразу ж привернув увагу користувачів, а ми знаємо, як надійно захистити модний гаджет, забезпечити повноцінну роботу та продовжити термін його служби. У каталогах iOK.ua на вас чекають силіконові та пластикові бампери, захисне скло на екран, тримачі у вигляді попсокета і не тільки. Тут ви зможете здійснити вибір чудових аксесуарів та купити чохли для Motorola G60 з печаткою картинок, дизайнерських фоторобіт, патріотичних принтів, прикольних малюнків. Наші чохли відрізняються надійністю, високою якістю, стильним дизайном та приємною ціною.

На айОК можна замовити власний чохол для Мото Дж60. Уявіть собі аксесуар, прикрашений вашою улюбленою фоткою, авторським малюнком, картинкою з інтернету, логотипом компанії, вашим ім'ям, прізвищем або прикольним написом! Він буде унікальним, єдиним та неповторним! Для цього треба просто надіслати на пошту [email protected] або у Viber/Telegram зображення, яке ви хочете надрукувати на чохлі. Картинка виходить яскравою, чіткою, не стирається, не вигоряє на сонці. Замовлення та доставку виконуємо протягом 1-2 днів.

Захисне скло на Motorola G60 чекає на вас

Дуже важливо убезпечити екран телефону від пошкоджень. Рекомендуємо купити захисне скло на Motorola G60 або плівку на екран. Ці сучасні, практичні невідчутні аксесуари суттєво зміцнять дисплей пристрою, захистять від подряпин, потертостей, тріщин, візьмуть на себе удар під час падіння. Від сильного удару захисне скло може розбитися, зберігаючи цілим та неушкодженим екран смартфона. У нашому асортименті захисні аксесуари практично для всіх моделей телефонів.

 

Залиште питання / відгук