Перейти до основного вмісту

Чохли для Nokia G50 - вибери або створи свій дизайн

 

Як створити власний дизайн чохла?

На iOK.UA можна не обмежуватись доступними товарами. Ми виготовимо чохол Nokia G50 з вашим особистим, індивідуальним дизайном. Нанесемо друк на силіконовий або пластиковий бампер ваші фотографії, малюнки, написи, логотип.

Як створити власний варіант? Зробіть все самі, або зверніться до наших дизайнерів:

Замовити свій дизайн чохла на телефон Nokia G50

Є багато цікавого:

Вибирай чохли та скла на Nokia G50:

Як вибрати чудовий чохол для Nokia G50 у нас в Україні? Все просто! Досить зв'язатися з нашими фахівцями, які багато вміють. У нас повний цикл виробництва, від створення аксесуара із силікону або пластику до друку на ньому унікальних зображень. Ви можете надіслати свою улюблену фотографію, авторський малюнок, прикольний напис або картинку з інтернету на пошту [email protected] або Viber/Telegram. На їх основі ми виготовимо особистий чохол для Нокія ДЖ50 або іменний чохол з вашим ім'ям, прізвищем. Друк виходить чітким, соковитим, не стирається, не вигоряє на сонці. У каталогах сайту представлені готові моделі з друком картинок, кумедних малюнків, патріотичних принтів, сучасних фоторобіт. Ми маємо дизайн на будь-який смак! Замовлення та доставку по Україні здійснюємо за 1-2 дні.

Вибирай скло для Nokia G50

У нашому асортименті є якісне захисне скло Nokia G50 і плівка на екран. Ці сучасні, зовні невідчутні, аксесуари суттєво зміцнюють міцність екрану смартфона, захищають від ударів, подряпин та потертостей.

 

Залиште питання / відгук

Все модели Nokia