Перейти до основного вмісту

4 найміцніші чохли для iPhone 6 або iPhone 6 Plus

Нові флагманські смартфони Apple - iPhone 6 та iPhone 6 Plus відрізняються не тільки великим розміром, але й крихкістю та гнучкістю. У нашу підбірку увійшли найміцніші чохли для iPhone 6 та iPhone 6 Plus.

1. i-Blosom Armobox

Чохол i-Blason Armorbox із лінійки Armorbox захищає весь корпус iPhone від падінь, вологи, бруду, хімічних сполук. На передній поверхні кейс передбачений край для забезпечення додаткового захисту екрана. Аксесуар пропонується у чорному, білому, блакитному та зеленому версіях за ціною 25 доларів.

2. Speck MigthtyShell

Чохол Speck MightyShell для iPhone 6 відповідає військовим стандартам захисту. Внутрішній рельєфний шар, що поглинає енергію ударів та зовнішнє покриття з гладкого полікарбонату, забезпечують подвійний захист смартфона. Вся конструкція поміщена в бампер із термопластичного поліуретану, спеціальної форми, для максимального захисту корпусу та дисплея. Оригінальний та міцний кейс виглядає досить компактно. Ціна новинки – 50 доларів.

3. SGP Touch Armor

3. Чохол Spigen Tough Armor – лідер серед аксесуарів для Apple пристроїв. В основі конструкції лежить жорсткий каркас-павутина, виготовлений за технологією ударопоглинання. Кути кейсу укріплені за технологією Air Cushion. Зовнішній полікарбонатний шар у поєднанні з іншими деталями витримує падіння з висоти до 2 метрів. Ціна Spigen Tough Armor для iPhone 6 – 35 доларів.

4. Ottebox Defender

4. Чохол OtterBox Defender – ідеальний аксесуар для шанувальників екстремального відпочинку, спорту, користувачів, що працюють у нестандартних умовах. Аксесуар підтримує кілька ступенів захисту смартфона. Дисплей захищений прозорим полікарбонатом, жорстка основа футляра покрита силіконовим шаром, що пом'якшує удари і не дає смартфону вислизнути з вологих рук. Ціна захисного чохла OtterBox Defender – 60 доларів.

Що ж купувати?

Кожен чохол унікальний за своїм. Кожен має власний плюс. На iOK ви зможете знайти навіть більше, ніж представлені дані моделі. Шукайте у розділах: