Перейти до основного вмісту

6 ГБ ОЗУ в OnePlus 3, проти 2 ГБ у iPhone 7 - тест швидкості роботи

Влітку цього року вийшов OnePlus 3 , презентований виробником як "вбивця флагманів". За продуктивність девайсу відповідають чіпсет Snapdragon 820 та ОЗУ – 6 ГБ. MacDigger представив цікавий відеоролик, в якому Tech Trinkets досліджував і порівняв продуктивність OnePlus 3 з iPhone 7 , який отримав ОЗУ – 2 ГБ.

Наочні тести все покажуть

Під час експерименту смартфони працюють з ідентичними програмами, а автор відео фіксує їхню швидкість. У першому тесті на перевірку швидкості завантаження стандартних програм: Facebook, адресна книга, месенджер, лідирував OnePlus 3.

У другому випробуванні, із запуском 3D-ігор: Assassin Creed: Identity, Angry Birds, Temple Run та ін., значно швидше впорався iPhone 7, підтвердивши що iOS-смартфони завантажують ігри вдвічі швидше. Потім перевірялася робота веб-браузера, де iPhone 7 випередив Android-суперника.

Останнім був тест на повторне завантаження програм у режимі багатозадачності. Цікаво, що невеликий ОЗУ - 2 ГБ, дозволяє iPhone 7 швидко завантажувати ігри, працювати з програмами і зберігати відкриті програми.

Тепер все на відео:

На відео добре видно, що 6-ГБ ОЗУ OnePlus 3 повністю не використовується, а фактична продуктивність "вбивці флагмана" - менша за iPhone 7. У будь-якому випадку, OnePlus випустила один з найдосконаліших смартфонів на Android.