Перейти до основного вмісту

Android користувачам сподобався iPhone 6S

Смартфони Apple упевнено завойовують популярність. Якщо, за словами Тіма Кука, вихід iPhone 6 викликав відчутний інтерес власників пристроїв Android до пристроїв Apple, то поява iPhone 6s призвела їх до "паломництва".

Аналітичне агентство Consumer Intelligence Research Partners зробило висновок про те, що за перший місяць релізу iPhone 6s, девайс віддали перевагу неймовірній кількості власників Android.

Дивіться наші графіки.

Наприклад, після виходу iPhone 5s, за 30 днів його придбали 23% власників Android. Для iPhone 6 їхнє число склало 12%, а iPhone 6s віддали перевагу 26% світильників.

На думку фахівців Consumer Intelligence Research Partners, спостерігається зростання інтересу до великого 5.5-дюймового смартфону Apple. Якщо у 2014 році компанія реалізувала 25% iPhone 6 Plus від усієї кількості, то у 2015 році кількість придбаних iPhone 6 Plus досягла 37%.

Якщо ви плануєте перейти на Apple смартфон, тоді підбирайте собі оригінальний захисний аксесуар. У нас є найкласніші чохли для iPhone 6/6S та чохли для iPhone 5/5S . А купувати більш старі моделі ми не рекомендуємо.