Перейти до основного вмісту

Анонс Apple Watch Series 3 – тепер із модулем LTE і не тільки

Відбувся анонс нового видання смарт-годинник Apple Watch, який, як стверджує виробник, став найбільш затребуваним годинником у світі, обігнавши за рік Rolex.

Нові можливості Apple Watch 3

Головною перевагою нового годинника є наявність підтримки мереж LTE, що забезпечує Apple Watch незалежність від iPhone. Тепер, смарт-годинник може інформувати про активність, сон, розмір дистанції ходьби, бігу, плавання, а також транслювати музику онлайн через Apple Music, здійснювати прийом дзвінків і використовувати онлайн-сервіси Siri.

Девайс успадкував основні риси попередника в дизайні і має у своєму розпорядженні комплект бездротових підключень, ще більш сучасних і швидких. Основою нових годинників став 2-х ядерний чіп, продуктивність якого на 70% вище ніж у попередньої моделі. Годинник нового покоління працює на оновленій ОС Wotchos 4, яка забезпечує незалежність пристрою.

Тепер користувачі зможуть слухати музику без участі смартфона. Apple Watch оснащена підтримкою зв'язку 3G та LTE і дзвонити можна без WiFi. Новачок надійде на ринок з цінником за ціною 329 доларів (без LTE) та 399 доларів (з LTE). Попереднє замовлення стартує 15 вересня, а реліз – 22 вересня. За традицією, виробник опустив ціну першого випуску Apple Watch, які тепер коштують - 249 доларів.

В Україні розумний яблучний годинник продаватиметься без підтримки LTE... Не дійшли ще наші оператори мобільного зв'язку до таких технічних висот. Але, почекаємо рік, другий і все працюватиме і в наших краях.