Перейти до основного вмісту

Анонс Asus Zenfone 5 ZE620KL – майже флагман компанії

Другим девайсом, представленим ASUS на MWC 2018, став основний смартфон – Zenfone 5 ZE620KL. Модель значно відрізняється від своєї Lite-версії і дуже схожа на флагман ASUS, але з більш простою начинкою. Перше, що привертає увагу - це дисплей формату 18.7:9 з острівцем у верхній частині (за твердженням ASUS він менший, ніж у iPhone X, що дозволило залишити всі іконки на місці).

Апарат оснащений розумними алгоритмами, які дозволяють автоматично регулювати гучність рингтона, залежно від навколишнього оточення, а також вибирати ракурс при фотозйомці, забезпечувати 100% зарядку батареї до моменту пробудження користувача та багато іншого. Порадує і цікава програмна інновація Zenimoji - анімовані емодзі, подібно до Animoji. Zenfone 5 обладнаний подвійним головним модулем, що включає звичайний Sony IMX363 - 12 Мп 1/2,55" з пікселями по 1,4 мкм і ширококутний шестилінзовий сенсори та переднім модулем камери - 8 Мп.О

Основою ASUS Zenfone 5 є 14-ти ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 636 (вже відомий за Xiaomi Redmi Note 5 Pro), доповнений ПЗУ eMCP - 64 ГБ, плюс microSD і ОЗУ LPDDR4X - 6 ГБ, Апарат має 6,2 р, тип - Super IPS+, стереодинаміками, модулем NFC, приймачем FM-радіо, батареєю на 3300 мАч.Смартфон укомплектований гарнітурою ZenEar S з вмонтованим мікрофоном.До продажу пропонується сріблястий та темно-синій варіанти.

Вартість поки що не повідомляється. Реліз запланований на квітень-травень. І ми вже почали готувати дизайнерські чохли на Zenfone 5 ZE620KL . Чекаємо на старт продажів.