Перейти до основного вмісту

Анонс Galaxy S8 та Galaxy S8 Plus - характеристики та особливості

Ось ми дочекалися презентації флагманів від Самсунга. Всі чутки більш ніж підтвердилися... Тепер уже перейдемо до фактів. Сьогодні у Нью-Йорку відбувся офіційний анонс флагманських апаратів Samsung Galaxy S8 та Galaxy S8+.

Офіційні характеристики Galaxy S8 та S8 Plus

Обидві моделі отримали екрани з пропорцією сторін 18,5:9 і роздільною здатністю 2960х1440 р. Старша версія має в своєму розпорядженні - 6,2" екраном, молодша - 5,8" панеллю. Обидва апарати одягнені в скляно-металевий корпус із закругленими екранами (як у Galaxy Edge), які створюють ефект "нескінченного дисплея", що займає практично всю передню поверхню смартфона.

Виробник вбудував кнопки управління, у тому числі Home у дисплей Galaxy S8, забезпечивши такий самий відгук як на фізичних. Дактилоскопічний датчик переміщено на задню поверхню.

Крім розпізнавання обличчя та відбитка пальців, флагман отримав сканер райдужної оболонки очей, як у Galaxy Note 7. Нова функція презентована фразою: "Вам більше не знадобляться паролі, тепер ви самі - пароль",

Розміри смартфонів

  • Габарити Galaxy S8 з екраном 5,8 дюйма: 148,9 мм × 68 мм × 8 мм проти 142,4 мм × 69,6 мм × 7,9 мм у 5,1" Galaxy S7, маса - 155 г.
  • Розміри Galaxy S8+: 159,5 мм × 73,4 мм × 8,1 мм, маса – 173 г.

Буде дві версії

У продаж надійдуть апарати у двох версіях: з чіпсетом Samsung Exynos 8895 і Qualcomm Snapdragon 835, які на 10% продуктивніші за попередні моделі. Продуктивність графіки зросла 21%. Крім того, Galaxy S8 та Galaxy S8+ оснащені ОЗУ – 4 ГБ та ПЗУ – 64 ГБ, модулі – 12 Мп та 8 Мп з Dual Pixel, батарейки – 3000 мАч та 3500 мАч, відповідно. В комплект входять провідні навушники AKG by Harman.

Забарвлення смартфонів:

Тепер плюшки нових флагманів

Galaxy S8 забезпечений пило- та водозахистом за стандартом рівня IP68, що означає можливість занурення на 1,5 м глибину протягом 30 хвилин.

Samsung вперше випустила смартфон із голосовим помічником Bixby, для виклику якого передбачена клавіша на лівому торці Galaxy S8. Розробники стверджують, що асистент Bixby - найпрогресивніший на сучасному ринку і має базові відмінності від Siri від Apple.

Інша, важлива фішка Galaxy S8 - здатність перетворитися на справжній комп'ютер (Galaxy Desktop), завдяки док-станції DeX. Спеціальна док-станція має кулер, HDMI-вихід, два USB і Ethernet-роз'єм. Підключаючи до док-станції монітор, клавіатуру, мишу, та отримуєте комп'ютер із оптимізованим під великі дисплеї інтерфейсом.

Старт продажів Galaxy S8

Замовлення Samsung Galaxy S8 стартує з 30 березня, а перша хвиля продажів почнеться 21 квітня,

А у нас вже є чохли для Гелексі С8 та С8 Плюс: