Перейти до основного вмісту

Анонс Galaxy S9 та S9+ відбудеться на CES 2018

Майбутній флагманський смартфон Samsung Гелексі С9 активно обговорюється в Мережі. Нещодавно з'явилися відомості про плани корейського виробника суттєво розділити дві версії, не змінюючи традиційного дизайну. Сьогодні, джерело VentureBeat, спираючись на відомості @evleaks, опублікувало інформацію про те, що Galaxy S9+ буде оснащений подвійним модулем (у Galaxy S9 одинарна камера), ОЗУ - 6 ГБ(замість 4 ГБ у молодшої версії) і 6,2” "нескінченним" екраном (у Galaxy S9 – 5,8” екран).

Основою смартфонів буде чіпсет Snapdragon 845 або Exynos 9810 (відповідно до регіону), доповнений ПЗУ - 64 ГБ, плюс карти microSD, дактилоскопічним датчиком, розміщеним вертикально і, що найважливіше, стереодинаміками AKG (аудіопорт 3,5 мм залишається на місці). Крім того, Samsung має намір представити новий варіант DeX, який дозволить використовувати смартфон як тачпад або віртуальну клавіатуру.

VentureBeat, використовуючи інформацію від достовірних джерел, наближених до Samsung, повідомив, що анонс Galaxy S9 та Galaxy S9+ відбудеться на виставці CES2018, наміченій на 9-12 січня у Лас-Вегасі. Можливо, корейці лише оголосять про презентацію девайсу, оскільки його прем'єра запланована на березень. Торік Galaxy S8 та Galaxy S8+ вийшли 29 березня, а в лютому на MWC 2018 апарати були представлені вузькому колу журналістів. Ймовірно, виробник має намір повторити цей сценарій. Якщо ж прем'єра відбудеться у січні, то про її дату ми дізнаємось уже у грудні.