Перейти до основного вмісту

Анонс Huawei Honor Magic – характеристики та ціни

На честь святкування третьої річниці суббренду Honor, Huawei презентувала високотехнологічний смартфон Magic. Зазначимо, що за 3 роки існування, Honor охопила 74 міжнародні ринки, а в 2015 році дохід компанії склав 6 мільярдів, з яких 40 млн прибуток від продажів.

Особливості Huawei Honor Magic

Що стосується Honor Magic, то виробник наділив пристрій "елементами штучного інтелекту для спостереження за даними користувача і функціонування прогресивних інтерактивних технологій".

Наприклад, сенсор WideScreen дозволяє розблокувати дисплей, при погляді на нього, а функція FaceCode встановлена для захисту персональних даних, вона відображає екранні відомості лише у випадку, коли розпізнає обличчя офіційного користувача. Більш того, девайс має опцію Smart Display, що виводить на екран дані, актуальні для користувача, в даний момент (наприклад, надає інформацію про водія при замовленні таксі).

Флагман Honor Magic отримав 5,09” QHD-екран, чіпсет HiSilicon Kirin 950, ОЗУ – 4 ГБ, модулі – 12 Мп та 8 Мп, дактилоскопічний датчик, швидкозарядну батарею Magic Charge на 2900 мАг яка зарядиться на 70% за 2 та ОС Android Marshmallow.

Ціна на Huawei Honor Magic

У Піднебесній новачок пропонуються версії чорно-золотого та білого кольорів, вартістю 531 долар або 3699 юанів. Сподіваємося незабаром побачити девайс на світовому ринку.