Перейти до основного вмісту

Анонс Huawei P10 буде 26 лютого на MWC 2017

Для барселонської виставки MWC 2017 Хуавей готує нову флагманську модель. Це підтверджує, опублікований днями офіційний тизер-запрошення.

Що ми вже знаємо про Huawei P10

Тепер, очевидно, що головною фішкою китайського смартфона знову стане подвійний модуль. Однак, на відміну від торішнього анонсу, що супроводжується слоганом: "Погляньте на світ по-іншому, разом із Р9", компанія Huawei запрошує поміняти погляд світу на нас. Відзначимо, що головною перевагою Huawei Р9 є модуль, що складається з монохромного та кольорового сенсорів. Ймовірно, Р10 буде оснащений чимось схожим на iPhone 7 Plus , тобто, ширококутна, плюс телефото-оптичні системи.

Як технічні характеристики очікуються: 5,5-дюймовий QHD-екран, процесор HiSilicon Kirin 965, ОЗУ - 4 або 6 ГБ, ПЗУ - 128 ГБ, дактилоскопічний датчик, ОС Android Nougat з EMUI 5.0. Прем’єра відбудеться 26 лютого.

Відео про Huawei P10

Перегляньте відео з натяком на швидку презентацію смартфонів. І збережіть собі посилання, які невдовзі допоможуть вам придбати захисні аксесуари для смартфона, який ви витягнете з коробки: