Перейти до основного вмісту

Анонс Samsung Galaxy S9 та S9+ Що нового?

Відбувся анонс флагманських смартфонів Samsung Galaxy S9 та Galaxy S9+, які розширять можливості попередніх корейських флагманів. Новачки виконані в актуальному форматі з безрамковим AMOLED-дисплеєм з вигнутими боками, корпус виготовлений зі скла та металу. Головною перевагою лінійки Galaxy S9 є широкі можливості комунікації та мультимедіа.

Нові апарати оснащені двома стереодинаміками від AKG з Dolby Atmos, покращеною Dual Pixel-камеру з подвійною апертурою, здатну записувати відео з частотою кадрів 960fps і селфімоджі, технологією SmartThings і Bixby з можливостями штучного інтелекту та технологією. на зображенні об'єкта). Голосовий помічник доповнений миттєвим перекладачем, наданням корисних відомостей про місцевість, можливістю вибору речей у каталогах онлайн-магазинів, контролем витрати калорій протягом дня та іншим.

Специфікації Samsung Galaxy S9 та Galaxy S9+ не представляють нічого несподіваного завдяки постачальникам витоків. Основою обох апаратів став процесор Exynos 9810 з частотою 2,7 ГГц та відеочіпом Mali-G72 (у США та Піднебесній – Snapdragon 845), Доповнений ПЗУ – 64 ГБ, переднім модулем – 8 Мп f/1.7, ОС Android Oreo з Samsung Experi. . Смартфони забезпечені функціями Inteligent Scan (сканер обличчя та райдужки ока) та Dedicated Fingerprint (можливість встановлення пальця для розблокування смартфона та Захищеної папки). Дактилоскопічний датчик перемістився під камеру.

Тепер зупинимося на основних відмінностях моделей. Отже, Galaxy S9 отримав ОЗУ - 4 ГБ і основний модуль Dual Pixel - 12 Мп з подвійною апертурою f/1.5-2,4 та оптичним стабілізатором зображення, що автоматично підлаштовується під освітлення і батарею на 3000 мАг. Версія "плюс" має ОЗУ - 6 ГБ у варіанті з ПЗУ - 256 ГБ, додатковим 12-Мп модулем f/2.4 з оптичним стабілізатором зображення та батарейкою на 3500 мАг.

Колірна палітра Samsung Galaxy S9 та Galaxy S9+ включає чотири кольори - чорне, сіре, синє та лілове (пропонується залежно від регіону). В комплект входять: гарнітура від AKG, перехідник з USB-C на USB-A, скріпка для SIM-карти, заряджання та кабель. Також, вам будуть корисними захисні аксесуари, які вже є на iok.com.ua:

Рекламні ролики смартфонів на закуску: