Перейти до основного вмісту

Анонс скляних iPhone 8 і 8 Plus - характеристики і ціни

Осінній анонс Apple пройшов у новому високотехнологічному кампусі Apple Park, де на сцені Театру імені Стіва Джобса (Steve Jobs) публіці були показані новітні моделі 2017 року.

Особливості та характеристики Айфон 8

Цього разу, виробник відмовився від традиційної черговості оновлень (була пропущена приставка "S") та назвав смартфони iPhone 8 та iPhone 8 Plus. Нові моделі отримали скляний корпус, який змінив алюмінієвий - одяг трьох поколінь iPhone. Крім того, купертинівці повернули колір Space Gray, що вперше з'явився у iPhone 5 (є ще срібляста і нова золота).

Конструкція апарату укріплена дюралевим каркасом. Одним із найважливіших досягнень нових "яблучних" девайсів є сучасний 6-ти ядерний чіп А11 Bionic з парою "сильних" (+25% до продуктивності А10) та чотирма "слабкими" (+70%) ядрами. До того ж, iPhone 8 та iPhone 8 Plus отримали власний відеоприскорювач, продуктивність якого на 30% вище, ніж у версії від Imagination Inc. в iPhone 7 і вдвічі енергоефективніше за нього.

Технічні характеристики камер iPhone 8 та iPhone 8 Plus залишилися колишніми, але суттєво збільшилася їхня продуктивність. Обидві моделі мають можливість зйомки відео у форматі 4К@60fps та 1080р@240fps. У iPhone 8 Plus введена нова функція "Портретне освітлення", що забезпечує регулювання освітлення.

Девайси підтримують швидкісну (до 50% за 30 хвилин) та бездротову (Qi) зарядку, забезпечені функцією True Tone (автоматичне налаштування балансу білого), Bluetooth 5.0, водозахистом стандарту IP67, Touch ID з Taptic Engine та ін.

Ціни на iPhone 8

У продаж надійдуть версії iPhone 8 та iPhone 8 Plus з ПЗУ - 64 ГБ та 256 ГБ, вартістю від 699 доларів та від 799 доларів. Попереднє замовлення розпочнеться 15 вересня, реліз стартує з 22 вересня.

Рекламні ролики iPhone 8