Перейти до основного вмісту

Apple готує чохол із акумулятором Smart Battery Case для iPhone XS

У 2015 році Apple випустила чохол Smart Battery Case. Корисний аксесуар для iPhone 6 та iPhone 7 викликав неоднозначні відгуки, однак, користувався популярністю. Тепер, фанати Apple цікавляться, чи вийде аналогічний кейс для найновіших iPhone. Очевидно, відповідь це питання знайшли автори порталу 9to5Mac. Вони виявили позначення нового чохла у коді другої бета-версії watchOS 5.1.2. Його видно у віджеті стану заряджання пристрою. Раніше в цьому місці знаходилося позначення iPad Pro без кнопки Home.

У дизайні аксесуара з'явилися зміни: розміщення камери та відсутність "підборіддя". Піктограма не дає змоги визначити для якої версії призначається чохол. Проте, досвід показує, що він призначений тільки для iPhone XS, а може і iPhone X. Версія для iPhone XS Max виключається, оскільки Apple не розробляла Smart Battery Case для айфонів з великими дисплеями.

Дата релізу поки не відома. Але існування цієї піктограми означає досить швидкий вихід аксесуара.

У Apple Store чохол Smart Battery Case для iPhone 6, iPhone 6S та iPhone 7 можна купити за 128 доларів. Ціна нового Smart Battery Case буде приблизно такою ж, або дорожчою.